Килими до спальні

image

Спальня – царство релаксу! Кімната, оздоблення якої має першорядне значення. Причому кожен елемент від люстри до килимового покриття повинен відповідати заданому стилю. Килим для спальні є обов'язковим елементом декору. З ним кімната оживає, у ній стає затишно та тепло. Однак перш ніж купити килим у спальню, пропонуємо вивчити види виробів, найкращих виробників та асортимент.

Види килимових покриттів для спальні

Килими допоможуть зонувати простір, освіжити його, зробити максимально комфортним для відпочинку. Великий асортимент магазину дозволяє вибрати виріб стильних кольорів. Зараз у моді натуральні відтінки та екостиль. Однак враховуючи те, що різні смаки і класики ніхто не скасовував, можна вибрати килим на підлогу в спальню з квітковими мотивами або абстрактним малюнком.

Спальня-1

Поради щодо вибору виробу:

  • враховуйте, що візуально розширюють простір світлі килими холодних відтінків, а зменшують яскравіші, насичені тони;
  • вибирайте виріб такого розміру, щоб він повністю покривав простір по ширині ліжка і виходив за його межі на відстань до півметра;
  • зупиняйте свій вибір на двох однакових килимах невеликого розміру і постеліть їх з боків від ліжка у вигляді ліжкових елементів;
  • беріть до уваги, що штори та килим повинні поєднуватися за кольором або перебувати в одній тональності.

Також варто зазначити, що до віври до спальні не є однаковими. Умовно вони поділяються на види

Сучасний асортимент килимів

У магазині RubinHome представлені сучасні різно-ворсові килими до спальні. турецьких та іранських виробників. Їхня ціна відповідає якості, а робота над кожним з них триває від кількох тижнів до півроку. Серед популярних брендів RubinCarpet, Pierre Cardin та ін.

Всі килими в спальню відрізняються в залежності від сировини, з якої вони виткані. Синтетичні вироби більш дешеві та легкі за вагою, але не відповідають багатьом критеріям якості. Серед штучних волокон найпопулярнішими є поліпропілен, поліестер, поліамід. Вони відрізняються м'якістю, зносостійкістю, але не гріють і позбавлені вологовідштовхувальних властивостей.

На відміну від синтетики, натуральні матеріали поєднують у собі весь спектр якісних параметрів: зносостійкість, теплоізоляція, шумозаглушення. Вовняні та шовкові волокна килимів здатні затримувати вологу до 30 % і при при цьому залишатися сухими. Що вже говорити про тактильні відчуття – коли торкаєшся натурального, відчуваєш тепловіддачу, а не холод.

Форма та розмір

Перевага килима, на відміну від ковроліну – мобільність. Його можна покласти в іншу кімнату, якщо захочеться змін, адже одноманітність швидко набридає. Розміри турецьких килимів дуже різноманітні: від найменших килимків та доріжок, розміром 40 x 60, 50 x 80, до 6 метрів і більше.

Килими в спальню бувають різних форм - від квадратної та прямокутної до круглої, овальної та фантазійної. Враховуйте стиль кімнати та свій смак. Наприклад, мінімалізм передбачає правильні форми, а скандинавський стиль – ворсистість виробів для підлоги та незвичайний край. Всі килимки бувають різної "пухнастості", а також різного способу виробництва - ручного або машинного.

Розрізняють коротковорсові, середньоворсові та килими до спальні з довгим ворсом. Тому килимовий виріб вибирається в залежності від довжини ворсу. У випадку зі спальнею – тихе приміщення, в якому важливо усунутись від різних звуків. Тому найкращим рішенням буде вибрати середній або довгий ворс - від 1 до 2 см.

Килими до спальні вибираються в залежності від стильового рішення кімнати

Якщо інтер'єр спальні має певний стиль, дотримуйтесь певного дизайнерського спрямування:

  1. Класика. У класичній виставі для спальні підійде однотонний килим з арабесками та завитками.
  2. Екостиль. Використання лише натуральних матеріалів – шерсть, шовк, бавовна.
  3. Шеббі шик. Пастельні кольори килимових покриттів, як правило, обрамляються квітковими мотивами.
  4. Скандинавський дизайн - килими у вигляді натуральних шкір тварин або стилізованих (зі штучних матеріалів).
  5. Мінімалістичний стиль - підбираються правильні форми та середні розміри килимів.

Вибираючи килими в спальню , звертайте увагу на теплі природні кольори бежеву та коричневу гаму, такі тони заспокоюють, налаштовують на сон та приємний відпочинок.

Переваги покупки у магазині RubinHome

Чому вовняні та шовкові килими в спальню набагато краще синтетичних аналогів? Завдяки натуральним ниткам весь пил у кімнаті швидко осідає і накопичується в одному місці, яке найлегше очистити пилососом. До того ж натуральні матеріали позитивно впливають на здоров'я та зігрівають ваші ноги, на відміну від синтетики, яка тільки здається ідеальною. Натуральний ворс благотворно впливає і на кровоносну систему ступнів, ходьба по ньому діє також з масажерами для ніг.

Спальня-2

І насамкінець варто відзначити, які переваги ви можете отримати, замовивши килими до спальні на сайті:

  • неповторний дизайн приміщення;
  • зонування, свіжий вигляд спальні, затишок та комфорт у кімнаті;
  • шумоізоляція, згідно з відгуками покупців, після появи килима у спальні стає тепло, нечутно звуків від сусідів;
  • невибагливість у догляді, нитки не сплутуються, легко чистяться, але потребують частого догляду.

Також турецькі килими не вигоряють на сонці та не линяють після чищення. Крім того, вам доступний солідний вибір малюнків, дизайнів, кольорів.

Таким чином, модні килими у спальню від турецьких та іранських виробників – найкращий вибір споживача. Це якісні вироби, фактурні, практичні у використанні з унікальним дизайнерським малюнком. У магазині представлені оригінальні моделі різних відтінків – від світло-бежевих до яскраво-червоних, вони ненав'язливо впишуться в інтер'єр вашої спальні, облагородять кімнату та налаштують на позитив.

Популярні новини

Тренди в килимах на 2024 23.01.2024
Тренди в килимах на 2024

Раді вас вітати у світі інтер'єрного дизайну, де кожен елемент грає ключову роль у створенні затишку та гармонії. Сьогодні ми поговоримо про невід'ємну частину кожного приміщення – килим на підлогу. Захоплюючись сучасними тенденціями дизайну, ми проведемо вас крізь захоплюючий світ трендів 2024 року у сфері килимів

Як обрати овальний килим 23.01.2024
Як обрати овальний килим

Ласкаво просимо до захоплюючого світу овальних килимів, де елегантність зустрічається з комфортом і створює неповторний акцент у вашому приміщенні. Коли розглядаєте вибір килима для свого простору, овальна форма може виявитися чудовим варіантом, додаючи неповторний шарм та гармонію.

Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів 11.12.2023
Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів

Скандинавський стиль в інтер'єрному дизайні завоював популярність в усьому світі завдяки своїй простоті, функціональності та невимушеній красі. Його основні принципи — це використання природних матеріалів, мінімалізм і підкреслення світла та простору.