Поліпропілен килим

image

Поліпропілен килим

Поліпропілен килим - один з найбільш популярних різновидів покриття для підлоги. Штучний матеріал одержують при переробці нафтопродуктів. Така сировина має низьку ціну, тому килими, виготовлені з неї, радують доступною вартістю. І це лише перша перевага таких виробів.

Kulum-polipropilen-1

Також поліпропілен килим:

  1. Стійкий до вигоряння. Це означає, що протягом усього експлуатаційного періоду у нього буде приблизно той самий колір. Навіть пряме потрапляння сонячних променів не вплине на його відтінок.
  2. Практичний. Поліпропілен килим зазвичай міцний, стійкий до зовнішнього впливу. Тому, навіть якщо поставити на нього важкі предмети, це не вплине на його стан.
  3. Не викликає роздратування, алергії. На відміну від багатьох натуральних матеріалів, штучний абсолютно нешкідливий. Тому можна не переживати, що килим викликатиме неприємні відчуття.

Інтернет-магазин килимів пропонує великий набір моделей з поліпропілену. Вони розрізняються за формою, кольором, особливостями дизайну. Наразі асортимент виробів включає сотні позицій. Тому кожен може знайти килим із пропілену, який повною мірою відповідатиме його вимогам.

Зазвичай такі вироби стелять на кухні або в прохідних зонах (коридор, передпокій). Їх легко чистити. Тому навіть скупчення бруду не стане проблемою. Втім, постелити поліпропілен килим можна і в спальні. Синтетична модель не викликатиме неприємних реакцій.

Особливості вибору килимів

Килими на підлогу , виготовлені з поліпропілену, відомі більш доступною вартістю в порівнянні з виробами, які виготовлені з натуральних компонентів. Однак це не означає, що покупці мають обирати найдешевшу модель. Чим нижче стоїть килим із поліпропілену, тим менш надійний матеріал був використаний для його виробництва. Це негативно відбивається на практичності виробу.

Також краще купувати моделі від перевірених виробників. Так, популярністю користуються турецькі килими із поліпропілену. У цій країні виробництво давно налагоджене, тому як сумніватися не доводиться. Моделі від перевірених виробників порадують практичністю, довговічністю, стійкістю до впливу зовнішніх факторів.

При виборі важливо враховувати зовнішні особливості виробу. Наприклад, поліпропілен килим для дітей виробники намагаються зробити яскравішим. Це подобається малюкам і знаходить у них відгук.

В цілому важливо враховувати особливості кімнати, в яку покупець має намір постелити килим. Наприклад, специфіку її колірного оформлення. Якщо килим гармонійно поєднуватиметься з іншими предметами, то це дозволить створити цільну і стильну картину. Враховувати потрібно й розміри приміщення. Попередньо можна зробити виміри, щоб не помилитись з потрібною моделлю.

Враховуйте ці та інші фактори, і це дозволить вибрати відповідний виріб, який гармонійно виглядатиме і прослужить довго.

Переваги килимів з поліпропілену

Килими з поліпропілену переважно популярні за рахунок того, що вони коштують помітно дешевше в порівнянні з моделями, виконаними з натуральних матеріалів. Тому їх може дозволити собі кожен. Також саме такі килими найчастіше обирають, щоб закрити останні ділянки у квартирі чи офісі.

Серед інших переваг виробів із даного матеріалу можна виділити:

  1. Відсутність електризації. Поліпропілен килим хороший тим, що практично не притягує пил. Завдяки цьому виріб не електризується. Отже – не виникає неприємних відчуттів при дотику. Більше того, навпомацки вони нагадують вовняні моделі. Особливо це актуально для виробів, створених з якісного поліпропілену.
  2. Гіпоалергенність. Вироби не викликатимуть роздратування. Їх можна сміливо розмістити в будь-якій кімнаті і не переживати, що килими викликатимуть неприємні відчуття у вас чи гостей.
  3. Великий набір доступних пропозицій. Можна вибирати відповідний колір, дизайн. Виробники часто використовують цей матеріал, що дозволить вибрати поліпропілен килим відповідно до вимог покупця.
  4. Стійкість до вологи. Це дозволяє використовувати такі вироби навіть у тих приміщеннях, де вона підвищена. Килими не гнитимуть, якість ворсу також не знизиться. Щоправда, це стосується моделей, виконаних із застосуванням бавовни. Інші збережуть початковий вигляд та характеристики.

Якісні поліпропіленові моделі не будуть накопичувати пил. Вони не заведуть комахи, що характерно для багатьох натуральних килимів з високим ворсом. Завдяки цьому практичні вироби користуються незмінною популярністю.

Інші особливості вибору

Перш ніж купити потрібну модель, важливо враховувати її майбутнє розташування. Наприклад, для ванни та кухні краще придбати повністю синтетичні килими. В інших випадках допускається використання натуральних матеріалів.

Якщо порівнювати перські чи турецькі килими , а також моделі, виконані з поліпропілену, то можна відзначити, що для останніх більш характерний лаконічний та стриманий дизайн. Тому цінителі мінімалізму та простоти напевно оцінять такі килими. Додатковою перевагою стане їхня довговічність.

Polipropilen-2

Де можна придбати килими із поліпропілену?

Тепер придбати поліпропілен килим можна в інтернет-магазині Rubin Home. Тут представлені практичні моделі від найкращих виробників. Вони доступні в різних кольорах , що дозволить швидко визначитися з вибором відповідного.

Асортимент пропозицій постійно зростає. Якщо говорити про інші переваги покупки в інтернет-магазині, то до них можна віднести:

  1. Доступні ціни, що поширюються на весь каталог товарів. Переплачувати за поліпропілен килим точно не доведеться.
  2. Надання всіх необхідних даних про ту чи іншу модель. Можна натиснути на конкретний товар і дізнатися про його характеристики, вивчити відгуки інших покупців.
  3. Можливість користуватися доставкою. Послуга коштуватиме недорого.

Обов'язково відкривайте інтернет-магазин і в його каталозі буде неважко знайти необхідну модель.

FAQ

  1. Як доглядати килими з поліпропілену?

Поліпропілен килим хороший тим, що волокна в ньому не вбирають забруднення. Тому достатньо лише періодично його пилососити, збирати невелике сміття. Якщо виробі утворюються плями, видалити їх нескладно з допомогою сучасних засобів побутової хімії. У процесі чищення модель з цього матеріалу не втратить своєї привабливості.

  1. Що краще килим поліестер чи поліпропілен?

Більшість покупців обирають поліпропілен. Килими з нього доступніші. При цьому вони приємні на дотик, практичні та не викликають алергічної реакції.

Популярні новини

Тренди в килимах на 2024 23.01.2024
Тренди в килимах на 2024

Раді вас вітати у світі інтер'єрного дизайну, де кожен елемент грає ключову роль у створенні затишку та гармонії. Сьогодні ми поговоримо про невід'ємну частину кожного приміщення – килим на підлогу. Захоплюючись сучасними тенденціями дизайну, ми проведемо вас крізь захоплюючий світ трендів 2024 року у сфері килимів

Як обрати овальний килим 23.01.2024
Як обрати овальний килим

Ласкаво просимо до захоплюючого світу овальних килимів, де елегантність зустрічається з комфортом і створює неповторний акцент у вашому приміщенні. Коли розглядаєте вибір килима для свого простору, овальна форма може виявитися чудовим варіантом, додаючи неповторний шарм та гармонію.

Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів 11.12.2023
Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів

Скандинавський стиль в інтер'єрному дизайні завоював популярність в усьому світі завдяки своїй простоті, функціональності та невимушеній красі. Його основні принципи — це використання природних матеріалів, мінімалізм і підкреслення світла та простору.