Сірі килими

image

Облаштувати своє житло та наповнити затишком інтер'єр будь-якої кімнати легко, якщо правильно підібрати килим. Здавна його вважали атрибутом розкоші та достатку. Ринок просто переповнений пропозиціями та варіаціями килимів, серед яких килим сірий набув найбільшої популярності. Підбираючи стиль, розмір і форму цього виробу, важливо врахувати його призначення, текстуру, щільність плетіння ниток, ворсистість, схильність до деформацій або втрати кольору під впливом зовнішніх джерел. Також варто брати до уваги загальний інтер'єр. Важливу роль відіграє вартість та привабливість виробу.

grey-2

Як правильно підібрати килим сірий

Килимове покриття допомагає в зонуванні простору, розставленні акцентів в інтер'єрі, підвищенні рівня комфорту, розподілі меблевих груп, звукоізоляції та шумоподавленні. Крім того, воно забезпечує ще й утеплення підлоги та регуляцію вологості в будинку. Підлога з килимами завжди була ознакою добробуту господарів будинку. Ця прикраса кімнати має відповідати загальному інтер'єру та доповнювати його без обтяження. Або бути родзинкою приміщення зі строкатим забарвленням, візерунками чи формами, наголошувати на почутті смаку господаря будинку. Килим сірий вважається універсальним варіантом через ненав'язливість відтінку. Не варто забувати, що виріб можна використовувати як для підлоги, так і для стін, коли такий варіант не псує загальний ракурс.

Вибрати килими на підлогу в інтернет-магазині значно простіше, якщо знати конкретні критерії, які б вас влаштували. Сюди відносять:

  • матеріал виробу - з натуральних або штучних (синтетичних волокон);
  • метод виготовлення - ручний (є найбільш дорогим через значні трудовитрати та використання в роботі виключно натуральних матеріалів) або машинний (тафтинговий, голкопробивний, плетений, тканинний);
  • наявність ворсу (м'якість), його довжина та склад, що визначають градацію килимів на коротковорсисті, середньоворсисті та довговорсові;
  • розмір – співвідношення з параметрами приміщення та його призначення (дрібні до 3 м², середні від 3 м² до 6 м² та більші – понад 6 м²).

Крім вищезгаданих критеріїв, має значення розташування килима щодо меблів. Згідно з рекомендаціями дизайнерів, довжина виробу не повинна перевищувати розміру предмета інтер'єру більш ніж на 50 см.

Не рекомендується використовувати килим сірий з довгим ворсом для кухні, їдальні та передпокою. Такий варіант ідеальний для спальні, зони відпочинку та дитячої кімнати .

Килим сірий: різноманітність асортименту

Широкий вибір пов'язаний із спектром їх забарвлення, стилем, матеріалом та формою. Підібрати колір або відтінок допоможуть такі рекомендації:

  1. Колір виробу повинен гармоніювати з покриттям підлоги (в одній кольоровій гамі).
  2. Геометричні візерунки або орнаменти на килимах добре виглядають в апартаментах із нейтральними відтінками, що дозволяє не перевантажити загальний вигляд насиченістю візерунків.
  3. Для приміщень зі слабким освітленням відмінним варіантом стануть килими у світлих відтінках.

Зробити інтер'єр по-справжньому вишуканим та стильним, використовуючи килим сірий, непросто: потрібно вміти поєднувати кольори та текстури.

Сірий килим універсальний при оформленні інтер'єрів. Він допомагає підкреслити стиль та елегантність інтер'єру приміщення, підкреслити акценти у тій чи іншій кімнаті.

Килим сірий у всіх своїх відтінках добре поєднується як з холодними, так і з теплими кольорами інтер'єру. Недарма саме в цьому кольорі виконано більшість класичних та сучасних дизайнів.

Килим сірий має універсальність, що полягає в тому, що їх можна використовувати в приміщеннях різного типу: у вітальні, спальні, на кухні, у передпокої та навіть дитячій, де таке забарвлення килима добре допомагає приховати легкі забруднення.

Килими Pierre Cardin

Килимове покриття цієї торгової марки має турецьке походження та характеризується високою практичністю та здатністю довго зберігати свій первісний зовнішній вигляд.

Килим сірий бренду Pierre Cardin відрізняється своєю якістю, незалежно від складу волокон та кольорів. Такі вироби чудово виглядають у різних інтер'єрах.

На сайті rubinhome.com.ua килим сірий представлений у широкому розмаїтті розмірів і форм лінійки Pierre Cardin. Підібрати сірий килим пухнастий цієї марки не складе труднощів. Єдине правило підбору кольору полягає в тому, щоб кольорова гама виробу або гармоніювала з дизайном приміщення, або вдало контрастувала з ним.

Килим сірий Pierre Cardin вимагає правильного догляду, щоб надовго зберегти текстуру і колір. Запорука збереження виробу полягає в наступному: регулярне сухе чищення (легко чиститься пилососом); сезонне прання зі щадними засобами; при серйозних забрудненнях – лише хімчистка.

Переваги килимів Pierre Cardin:

  • зносостійкість та гіпоалергенність полотен;
  • широкий спектр кольорів та візерунків;
  • винятковий зовнішній вигляд;
  • використання натуральних та синтетичних компонентів (шовк, евкаліпта, шерсть, бавовна не поступаються виробам з акрилу);
  • широкий асортимент можливих форм полотна;
  • ідеальне співвідношення ціни та якості.

Купити килим сірий бренду Pierre Cardin – безпрограшне вкладення у дизайн ваших апартаментів.

grey-1

Переваги покупок в інтернет магазині RubinHome

Користь від використання килимового покриття є незаперечною, в першу чергу за рахунок забезпечення атравматичності при переміщенні по кімнатах і адсорбції зваженого пилу. Особливо влітку, коли постійно відкриті вікна.

Коли рішення про необхідність купівлі прийнято, це може забрати чимало часу. Однак під час онлайн-замовлення можна прискорити цей процес.

В інтернет магазині RubinHome представлений величезний вибір стильних килимів. Реалізуються вироби різних розмірів та кольорів за доступною ціною.

Купити сірий килим можна за кілька хвилин, використовуючи необхідні фільтри, встановлені на весь перелік товарів.

В інтернет-каталозі ви знайдете повну інформацію щодо кожної позиції, в тому числі, як розмістити сірий килим в інтер'єрі. Якщо ви прислухаєтеся до цих порад, ваш будинок викликатиме захоплення у гостей. Тут представлені якісні турецькі килими Pierre Cardin, що отримали найкращі відгуки від наших клієнтів.

Популярні новини

Тренди в килимах на 2024 23.01.2024
Тренди в килимах на 2024

Раді вас вітати у світі інтер'єрного дизайну, де кожен елемент грає ключову роль у створенні затишку та гармонії. Сьогодні ми поговоримо про невід'ємну частину кожного приміщення – килим на підлогу. Захоплюючись сучасними тенденціями дизайну, ми проведемо вас крізь захоплюючий світ трендів 2024 року у сфері килимів

Як обрати овальний килим 23.01.2024
Як обрати овальний килим

Ласкаво просимо до захоплюючого світу овальних килимів, де елегантність зустрічається з комфортом і створює неповторний акцент у вашому приміщенні. Коли розглядаєте вибір килима для свого простору, овальна форма може виявитися чудовим варіантом, додаючи неповторний шарм та гармонію.

Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів 11.12.2023
Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів

Скандинавський стиль в інтер'єрному дизайні завоював популярність в усьому світі завдяки своїй простоті, функціональності та невимушеній красі. Його основні принципи — це використання природних матеріалів, мінімалізм і підкреслення світла та простору.