Килим з геометричним малюнком

image

Ушляхетнити своє житло і створити затишок у будь-якій його кімнаті просто, якщо правильно підібрати килим. Ринок рясніє пропозиціями та варіантами покриття, серед яких килим з геометричним малюнком набув найбільшої популярності. Підбираючи дизайн, розмір і форму цього виробу, важливо врахувати його призначення, відповідність стилістиці кімнати, відповідність кольору, довжину ворсу і т.д.

geometrika-1

Як правильно підібрати килим

Настил килимів допомагає у зонуванні простору, розподілі акцентів у стилі інтер'єру, підвищенні комфорту, поділі меблевих груп, звукоізоляції та шумоподавленні. Наявність килима забезпечує ще й утеплення підлоги, регулюючи вологість у будинку. Килим із геометричним малюнком як прикраса кімнати повинен відповідати загальному дизайну будинку та доповнювати його без обтяження інтер'єру. Вміння зробити це зі смаком свідчить про почуття стилю господаря будинку. Килим з геометричним візерунком - найбільш підходяще рішення для вітальні. Його багатофункціональність використання забезпечує можливість розміщення як на підлозі, так і на стінах у ряді випадків, коли такий варіант не псує загальний ракурс.

Основні критерії килимів, що визначають їхню якість

Вибрати килими для дому в інтернет-магазині RubinHome буде нескладно, якщо знати конкретні параметри, які вас задовольняли б.

Сюди входять:

  • матеріал виробу – з натуральних чи штучних волокон;
  • технологія виготовлення – ручний (є найбільш дорогим через значні трудовитрати) або машинний (тафтинговий, голкопробивний, плетений, тканинний);
  • наявність ворсу (м'якість), його довжина та склад, що визначають градацію килимів на коротковорсисті, середньоворсисті та довговорсові;
  • розмір – співвідношення з параметрами приміщення та його призначення (дрібні до 3 м², середні від 3 м² до 6 м² та більші – понад 6 м²);
  • форма - прямокутні, квадратні, круглі, овальні, неправильної форми.

Крім вищезгаданих критеріїв, має значення розміщення килима з геометричним малюнком щодо меблів. Згідно з твердженнями дизайнерів, довжина килима не повинна перевищувати розміру предмета інтер'єру більш ніж на 50 см.

Не рекомендується використовувати сучасні килими з довгим ворсом для кухні, їдальні або передпокою. Такий варіант підійде для спальні, вітальні, зони відпочинку та дитячої.

Багатство асортименту

Килим з геометричним малюнком існує в кількох варіаціях, що пов'язано зі спектром їхнього забарвлення, стилістики, використаних матеріалів та форми виробу. Підбирати колір або відтінок слід заздалегідь, у чому допоможуть такі рекомендації:

  • колір килима має бути в одній кольоровій гамі з покриттям підлог;
  • геометричні візерунки або орнаменти на килимах добре виглядають у кімнатах із спокійними відтінками, щоб не перевантажити загальний вигляд насиченістю візерунків;
  • для слабоосвітлених приміщень хорошим варіантом будуть килими у світлих відтінках.

Зробити інтер'єр по-справжньому вишуканим та стильним непросто: потрібно вміти поєднувати кольори та текстури.

Килим з геометричним малюнком невеликого розміру є універсальним при оформленні інтер'єрів. Він допомагає підкреслити стиль та елегантність інтер'єру приміщення, загострити акценти у тій чи іншій кімнаті. На сьогоднішній день перевага надається ромбам, лініям, колам та іншим простим фігурам, що формують візерунок конкретного виробу.

Килим у всіх своїх відтінках добре поєднується як з холодними, так і з теплими кольорами інтер'єру. Недарма саме в цих кольорах на сайті інтернет-магазину килимів RubinHome залишено більшість позитивних відгуків та виконано більшість класичних та сучасних дизайнів.

Переваги покупок в інтернет-магазині RubinHome

Комфорт від використання килимового покриття очевидний, в першу чергу за рахунок безпеки при переміщенні по кімнатах і поглинання зваженого пилу. Особливо це важливо для сімей з дітьми та алергіками.

Коли ви змогли переконатися у всіх перевагах і вже прийнято рішення про те, що слід купити килим з геометричним малюнком, ця процедура може забрати чимало часу. Завдяки онлайн-замовленню можна прискорити цей процес.

В інтернет-магазині RubinHome представлений широкий вибір якісних килимів на будь-який смак за доступною ціною. Сплатити покупку можна на сайті онлайн, передоплатою на картку Приват Банку або післяплатою після отримання.

Купити килим можна за лічені хвилини! Для цього достатньо використати добре продумані фільтри, встановлені на весь перелік товарів. В інтернет-каталозі RubinHome ви знайдете повну інформацію щодо кожної позиції, представленої на сайті магазину, в тому числі як розмістити килим з геометричним малюнком в інтер'єрі.

geometrika-2Як вигідно замовити доставку килимів

Щоб придбати будь-яке килимове покриття для дому та килим з геометричним малюнком зокрема, Скористайтеся доставкою від RubinHome. Замовлення онлайн заощадить ваш час не тільки на відвідуванні стаціонарного магазину, але й у виборі килимів завдяки зручному каталогу.

Щоб побут клієнтів став комфортним, а їхнє життя більш яскравим, були розроблені фільтри для пошуку потрібного асортименту під час замовлення онлайн. Багатьом припаде до душі можливість вибрати килимове покриття відповідно до переваг: за ціною, розмірами, формою, кольором, стилем, приналежністю до певного виду колекції, висотою ворсу та країною-виробником!

Замовити онлайн килим з геометричним малюнком з RubinHome не займе багато часу, а швидкість, з якою наші кур'єри доставлять вашу покупку, вас приємно здивує! Кур'єрською доставкою по Україні займається Нова пошта та здійснить її протягом 1-3 днів залежно від пункту доставки. Слід звернути увагу, що при покупці на суму від 5000 грн клієнтам надається безкоштовна доставка прямо до будинку. Вибір за вами!

Популярні новини

Тренди в килимах на 2024 23.01.2024
Тренди в килимах на 2024

Раді вас вітати у світі інтер'єрного дизайну, де кожен елемент грає ключову роль у створенні затишку та гармонії. Сьогодні ми поговоримо про невід'ємну частину кожного приміщення – килим на підлогу. Захоплюючись сучасними тенденціями дизайну, ми проведемо вас крізь захоплюючий світ трендів 2024 року у сфері килимів

Як обрати овальний килим 23.01.2024
Як обрати овальний килим

Ласкаво просимо до захоплюючого світу овальних килимів, де елегантність зустрічається з комфортом і створює неповторний акцент у вашому приміщенні. Коли розглядаєте вибір килима для свого простору, овальна форма може виявитися чудовим варіантом, додаючи неповторний шарм та гармонію.

Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів 11.12.2023
Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів

Скандинавський стиль в інтер'єрному дизайні завоював популярність в усьому світі завдяки своїй простоті, функціональності та невимушеній красі. Його основні принципи — це використання природних матеріалів, мінімалізм і підкреслення світла та простору.