Стильний чорний килим

image

До вибору покриття для підлоги необхідно підходити серйозно. За допомогою килимів ви зможете створити затишок у себе вдома. Приємно пройтися босоніж по покриття, яке зберігає тепло. Сучасна мода диктує свої правила. Покриття із яскравим орнаментом вже давно не актуальні. Чорний килим або моделі в мінімалістичному стилі виглядають у приміщенні досить доречно. Кімната, в якій немає покриття, виглядає не так ефектно. Стелити чи не стелити – вибір кожної господині.

Універсальним покриттям підлоги вважається чорний килим. Він візуально розширює кімнату. Таке виробу дає можливість раціонально заповнити простір у квартирі чи будинку.

Переваги та недоліки підлогового покриття

Килими на підлогу мають свої переваги та недоліки, як будь-який елемент інтер'єру в будинку. Якісні вироби, із синтетики чи натурального матеріалу, дозволяють не тільки оживити інтер'єр дизайну, але й мають масу плюсів:

black-1

  1. Шумоізоляція. Мало кому до душі, коли у кімнаті є луна. Залежно від виду та щільності покриття, ваша проблема миттєво зникне.
  2. Теплоізоляція Сучасні килими переважно використовують для збереження тепла у кімнаті. Ця властивість залежить від щільності та висоти ворсу на килимовому покритті.
  3. Чистка. Набагато простіше пройтися пилососом по килиму та очистити його від сміття. Забруднення легко забираються за рахунок регулярного прибирання.
  4. Візуальне сприйняття. Килим чорного кольори допоможе вам приховати недоліки вашої статі. Наприклад, якщо у вас деформувався лінолеум або є пляма, що не змивається.
  5. Відновлення ремонту. Якщо ваші фінансові можливості обмежені, найкраще рішення купити чорний килим, і ваша кімната заграє новими фарбами. Вам не потрібно робити капітальний ремонт. Обновка з цим впорається та заощадить ваші гроші та сили.

Усі синтетичні чи натуральні килими мають функціональні переваги. Дуже важко знайти приміщення, в яких відсутні покриття на підлозі. Більшість робить вибір на користь матеріалу дешевого сегменту, тому що з роками кожен виріб потребує заміни. Щодо недоліків, то їх не так багато:

  1. Складність виведення плям. Існують певні види забруднень, які дуже складно вивести в домашніх умовах з використанням спеціальних засобів. Деякі хімчистки можуть допомогти із вирішенням проблеми. Однак навіть їм іноді не під силу прибрати плями крові, вина, олії чи фарби.
  2. Домашні улюбленці. Вихованці завжди небайдужі до килимових покриттів. Вони можуть точити пазурі і залишати чималу кількість вовни. Однак проблема абсолютно вирішувана, за допомогою кігтеточки та гарних засобів для килимових виробів.
  3. Потертості. Деякі виробники використовують не найкращі матеріали для чорних килимів. У процесі ходьби у взутті чи домашніх тапках ворс стає меншим. За рахунок цього килими протираються і втрачають презентабельний зовнішній вигляд.

Всіх вищезгаданих недоліків можна уникнути, якщо детально вивчити характеристики товару та вибрати найкращий магазин для покупки.

Як правильно вибирати килимові вироби?

Для того, щоб чорний килим виглядав доречно у вашому будинку, необхідно брати до уваги кілька факторів. Якщо ваша кімната занадто велика, покриття у темних тонах зроблять її трохи меншою. Також багато господинь дотримуються правил фен-шую. Якщо кімната знаходиться на південній стороні, то ви можете підібрати для себе не тільки килими темного забарвлення, але й холодні кольори. Забарвлення килима, обов'язково поєднується з колірною гамою приміщення. Чорний килим в інтер'єрі – універсальне рішення. Зрозуміло, якщо оздоблення стін над темних тонах. На такому покритті будуть мало помітні плями та інші недоліки.

black-2

Розмір килима необхідно вибирати відповідно до ваших уподобань. Великі параметри дозволяють візуально розширити приміщення. У спальню та дитячу кімнати, можна підібрати побільше розмір. Вартість, відповідно, буде вищою.

Що стосується форми, то тут є два варіанти: класика чи оригінальність. Стандартний варіант передбачає прямокутну чи квадратну моделі. Інші різновиди виробу можуть бути абсолютно будь-якими: круглі, овальні, у формі квітки та інше. Якщо ви підбираєте для ванної, кухні чи балкона, то нестандартна модель вам підійде. Там, чорний килим служитиме, як декор і не більше.

Головною складовою вибору виробу – матеріал. Перед тим як купити чорний килим, необхідно враховувати його експлуатаційні та естетичні властивості. Акцентуйте свою увагу на щільності, висоті ворсу, основу та матеріалу виготовлення товару. Виробники використовують синтетику та натуральну пряжу. Синтетичні чорні килими добре чистяться, не вигоряють, практичні та дешеві. Натуральні покриття для підлоги зносостійкі, екологічні, приємні на дотик і дорогі.

Де купити якісний та стильний чорний килим?

Інтернет-магазин Rubin Home реалізує якісні турецькі килими за прийнятними цінами. Тут ви зможете придбати елемент інтер'єру різних розмірів, матеріалів та забарвлення. Асортимент онлайн магазину досить великий. Тут є шанс знайти килимові вироби для:

  • кухні;
  • ванної кімнати;
  • спальні;
  • дитячої;
  • залу;
  • коридору.

Щоб купити чорний килим, вам необхідно зайти на сайт, вибрати виріб та додати його до віртуального кошика. Далі слід вказати свої контактні та адресні дані, і наш співробітник надішле ваше замовлення за допомогою транспортної служби “Нова пошта”. Залежно від вашого населеного пункту транспортування покриття може зайняти від 1 до 3 днів. При замовленні від 5000 грн. доставка здійснюється безкоштовно.

Сплатити обрану вами продукцію можна двома способами: переказом на картку або готівкою у відділенні пошти. Якщо у вас виникають питання щодо замовлення, звертайтесь до нашого контакт-центру. Номер вказано на сайті нашого магазину.

Купуйте чорний килим від Rubin Home та насолоджуйтесь затишком та теплом у вашому будинку!

Популярні новини

Тренди в килимах на 2024 23.01.2024
Тренди в килимах на 2024

Раді вас вітати у світі інтер'єрного дизайну, де кожен елемент грає ключову роль у створенні затишку та гармонії. Сьогодні ми поговоримо про невід'ємну частину кожного приміщення – килим на підлогу. Захоплюючись сучасними тенденціями дизайну, ми проведемо вас крізь захоплюючий світ трендів 2024 року у сфері килимів

Як обрати овальний килим 23.01.2024
Як обрати овальний килим

Ласкаво просимо до захоплюючого світу овальних килимів, де елегантність зустрічається з комфортом і створює неповторний акцент у вашому приміщенні. Коли розглядаєте вибір килима для свого простору, овальна форма може виявитися чудовим варіантом, додаючи неповторний шарм та гармонію.

Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів 11.12.2023
Скандинавський килим — новий тренд у світі килимів

Скандинавський стиль в інтер'єрному дизайні завоював популярність в усьому світі завдяки своїй простоті, функціональності та невимушеній красі. Його основні принципи — це використання природних матеріалів, мінімалізм і підкреслення світла та простору.